lördag, maj 05, 2007

Vi ska till Vimmerby!

Hurra! För första gången i Lovis liv, ska vår familj på en riktig semester! Campingstuga är bokad, liksom en tvådagars-biljett för hela familjen in till Astrid Lindgrens Värld. Vi ska göra en liten tur i Småland på två dagar och sen möta upp med mormor och morfar i Vimmerby för att se parken tillsammans med dem.

Laddningen inför semestern är stor. Vi har läst Pippi, Emil, Lotta och Ronja för Lovis, men hon känner till flera andra figurer från filmer som Karlsson (den tecknade) och Madicken. Men sångerna kan hon, allihop.

Vi har berättat för henne att när det blir sommar ska vi hälsa på Pippi - trots faran om tjat varje dag "Är det sommar nu? Kan vi åka och hälsa på Pippi idag, mamma?" valde vi att berätta för henne redan nu, så att även hon ska få glädjas åt semestern i förhand så som vi andra gör. Att gå och se fram emot något länge är ju del av glädjen som man känner när man väl kommer dit.

Här har vi ett foto på Lovis när hon klätt ut sig till lilla Ida som hon själv säger att hon föreställer, och så står hon och väljer sång på sin Astrid Lindgren-skiva (som egentligen är min).

























Vimmerby - here we come!! (vi är borta veckan före midsommarafton).
Posted by Picasa

Inga kommentarer: