onsdag, januari 05, 2011

Julafton, del2

En kvart efter Kalle behövde pappa gå och slänga skräp. Och vet ni vad, då kom TOMTEN!! Synd att pappa missade det alltså. Barnen fick varsin klapp och sen sa Tomten att han skulle till vår granne och Julius bästis Fabian och därefter vidare till Lovis klasskompis Klara och sen hem till kusinerna i Gula huset. Barnen var fascinerade! (Trots att minst ett av dem känner till sanningen om tomten.)
Julklappsöppningen var det bästa med julafton hemma. Ingen hysteri, ingen hets, ingen avundsjuka på kusiners paket. Bara glädje, ren glädje!! Vi tog god tid på oss och varje paket fick uppmärksamhet från alla och varje grej lektes med en lång stund innan nästa paket öppnades. Det var FANTASTISKT!! Höjpunkten var när Julius slängde sig om halsen på Lovis när han öppnat presenten som hon köpt till honom. Föräldralycka! Rasmus och jag satt som solar och bara såg på och Ilse kröp runt på golvet och pillade lite på allting helt nöjd med livet. UNDERBARA JUL!!
























Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad underbart! Vi har gjort så i ett par år nu och det är nåt vi tänker fortsätta med! Fira med alla andra kan man göra nästkommande två dagar ;)

GO fortsättning!

Kram Sebbe o Eva

Anja Olergård sa...

Små och stora flickor i vackra klänningar -- jag dånar!