söndag, augusti 15, 2010

Ilse 4 månader

Ilse tjatar på mig att jag måste blogga om hennes 4-månadersbedrifter nu när det har gått 2 veckor sedan fotona togs. Okejdå.

Ilse fyller numera upp hela sin vagn! Om man inte lägger henne hela vägen upp i toppen lägger hon fötterna på kanten eller utanför. Kära barn. Vi var på bvc i fredags och busan väger 7560 gr och mäter 66 cm. Hur i all världen gick det till? I förhoppning om att få känna att hon är liten en stund till kommer vi försöka skjuta upp det här med sittvagn i åtminstone några veckor till.



















Ilse fick smaka på mat! Hon fattade först inte alls vad det var för konstigt, äckligt, men när sked nummer 8-9 kom gapade hon duktigt. Så bra gick det inte när vi prövade andra gången, men jag känner inte att det här med mat är så brådskande med Ilse som jag gjort med de andra två. Hon kan få vara bebis en stund till. Lovis fick mata henne också och alla tyckte det var spännande.

























Strax före maten, gjorde hon den stora bedriften att hon rullade runt på golvet! Hon har lagt sig på sidan och kommit över på mage förr, men aldrig fått med huvudet och den där armen som blir fel. Men dagen efter hon fyllde 4 månader vände hon på sig och fick ordning på armen bara så där, som om hon aldrig gjort annat. Hon låg där på mage så nöjd en stund och sen rullade hon vidare till rygg varpå fem åskådare jublade och klappade händer (åskådare var mamma och pappa, storasyskon och farbror Robin).

Här har mamma lagt tillbaka henne på filten efter rullandet.























Ja, så söt är man när man fyllt 4 månader!

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken söt Ilse. Duktig hon är och vilken tur att hon tjatat på dig så vi får ta del av sötheten. Hon är allt lik Julle även om det mest är en liten Hanna.

Anneli sa...

Sicken gullskrutta!!